Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Metalul Oţelu Roşu – Măgura Cisnădie 4-3 (0-0, 0-0), în barajul de promovare în Liga a III-a de fotbal

Stadionul „Minerul“ din Motru a găzduit, sâmbătă, 21 iunie a.c., de la ora 18, meciul de baraj pentru promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc, dintre Metalul Oţelu Roşu şi Măgura Cisnădie, campioana judeţului Sibiu, o formaţie considerată a fi foarte greu de depăşit. În cele din urmă, dăruirea exemplară a elevilor antrenorului Alin Olariu, care şi-au dorit parcă mai mult revenirea în Liga a III-a, după 11 ani, a triumfat. Chiar dacă pornea cu şansa a doua, Metalul şi-a jucat şansele până la capăt. Astfel că, în final, s-a impus cu 4-3, după executarea loviturilor de departajare, pentru că tabela de marcaj a rămas intactă şi după cele două reprize de prelungiri.

Pentru echipa de pe Bistra au punctat Feneş, Aiojoaiei, Burcoiu şi Moldovan, Negrei având ghinionul să rateze lovitura de la 11 metri. Dar, o contribuţie importantă la atinerea acestei performanţa a avut-o portarul Grecu, acesta parând două lovituri de pedeapsă.

„Sunt foarte fericit pentru că am reuşit să revenim în Liga a III-a, după mai mulţi ani, ne-a declarat antrenorul Alin Olariu. Cred că am meritat promovarea, fiindcă am reuşit să menţinem un anumit echilibru, pe toată durata partidei, chiar dacă pe final partenera noastră a avut o anumită superioritate. Îi felicit pe băieţi, le mulţumim tuturor care au avut încredere în noi“.

Metalul Oţelu Roşu: Grecu – Veche, Mariţescu, Ovidiu Bălan, Aiojaiei, Ştefan Bălan, Ispas, Nedelcea, Feneş, Negrei, Bădeţ; Rezerve: Boldea, Ivanici, Moldovan, Burcoiu, Caia, Slătaru.

3 Comments

  1. o performanta de neegalat….cred ca in urmatorii 50 de ani nimeni nu o sa mai ajunga in liga 3……eu zic ca echipa din Otelu Rosu trebuie felicitata de tot judetul si mai ceva toti trebuie facuti cetateni de onoare al judetului Caras Severin.Atata mare importanta dati acestui rezultat de parca ar fii castigat Cupa Mondiala.

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    In urma cu 11 ani echipa Metalul Otelul Rosu promova in liga a-3-a tot dupa executarea loviturilor de departajare, la Deva, in meciul cu CFR Timisoara. Atunci antrenorul echipei era regretatul Mihai Florei, tatal actualului presedinte Sandu Florei fost si el component, fundas, al echipei de pe malurile Bistrei. Si atunci otelarii erau outsideri, cei din Cisnadie terminand campionatul judetului Sibiu cu un incredibil golaveraj 127-10! Felicitari baietilor si celor din jurul lor, antrenori, primar, masori, medici etc.
    PS. AIOJOAIEI schimba-ti numele ca nimeni nu ti-l scrie corect!!!!

Adaugă comentariu