Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După Campionatele Naţionale de marş, încheiate în urmă cu două săptămâni, la Bucureşti, unde a triumfat în proba de 50 km marş, Marius Cocioran, legitimat la C.S.M.-Universitatea Reşiţa a revenit în cantonamentul de la Buziaş, alături de antrenorul Iosif Măzăran, şi de o parte dintre colegii săi de club.

După cum se ştie, Marius Cocioran se pregăteşte pentru Cupa Europeană de atletism, din perioada 12-17 august a.c., din Elveţia, fiind cooptat în delegaţia României pentru această importantă competiţie continentală, urmând să ia startul în proba de 50 km marş.

Despre modul în care decurg antrenamentele, am dialogat cu prof. Iosif Măzăran, mentorul sportivului: „În aceste două săptămâni am pus accent pe antrenamente de refacere, în uşoară creştere. De luni, 16 iunie a.c., a intrat în programul normal de pregătire a probei de la europene. Este sănătos, ceea ce este cel mai important, are un tonus pozitiv, ca de fiecare dată. Se ştie, Marius este un luptător, atât în viaţă cât şi în sport. Este călit şi capabil să depăşească orice obstacol. Luna viitoare se va testa la Campionatele Naţionale de 20 km marş, astfel că va concura în regim, în tempo de 50 km, pentru a contribui şi la obţinerea unei medalii şi la nivel de echipe“.

Adaugă comentariu