Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Antrenorul echipei de fotbal Metalul Reșița, Marian Pană, a vorbit despre rezultatul de egalitate, 2-2, cu Gloria Bistrița.

„Este un semieşec, dar e practic eşec, pentru că a fost pe teren propriu, a spus Marian Pană. Prima repriză a fost poate cea mai slabă de când sunt eu la Reşiţa, iar a doua poate cea mai bună. E greu de înţeles. Până la urmă, echipa a arătat că poate, a revenit, puteam să câştigăm. Am câştigat un punct muncit. Vom analiza de ce am jucat atât de slab în prima repriză. Nu sunt supărat. Sunt momente când ne depăşim condiţia. Sigur, e păcat că n-am învins. Obiectivul apasă pe umerii jucătorilor, deşi ei ştiu că nu li se vor tăia capetele dacă nu reuşim. E doar o şansă a noastră de care ar trebui să profităm, dar e foarte greu.”

De partea cealaltă, antrenorul Gloriei Bistrița, Cristian Coroian, a afirmat: „Fiecare antrenor îşi doreşte să câştige. Având în vedere modul în care au decurs lucrurile, suntem nemulţumiţi că nu am reuşit să învingem. Am făcut o primă repriză bună, în care puteam să mai înscriem. Din păcate, a venit o a doua repriză mai slabă în care Reşiţa a avut iniţiativa şi chiar putea să câştige meciul. Noi am dominat prima parte, gazdele repriza a doua. Per ansamblu, e un rezultat echitabil. O să vedem la final cui îi serveşte acest rezultat, eu cred că nu e bun pentru nicio echipă, având în vedere obiectivele pe care le au. Se mai întâmplă, nu numai în România, când ai 2-0 să existe o relaxare sau să crezi că meciul e câştigat. A intervenit o suficienţă, Reşiţa a venit cu elan şi a dat două goluri rapid. Se mai întâmplă în fotbal. Diferenţa în clasament a rămas aceeaşi.”

Adaugă comentariu