Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A mărturisit Lepa Brena, aflată în vizită la Reșița, pentru prezentările anterioare concertului pe care-l va susține de zilele orașului.

„O parte din inima mea a rămas aici, în Banat, de la primul concert pe care l-am avut în Timișoara, a spus Lepa Brena, aflată în vizită la Reșița. Sunt bucuroasă că, începând din acea perioadă, mi-am dat seama că, indiferent de context, muzica mea nu are granițe. Și trebuie să spun, ca o glumă, că soțul meu, marele tenismen Slobodan Jivojinovici, îmi aduce aminte de fiecare dată să iau pașaportul pentru că de fiecare dată când vin în România, parcă vin în țara mea. Nu simt că merg într-o țară străină ci la prieteni, la cei care mă îndrăgesc și pe care-i îndrăgesc la rândul meu. Aș dori să-i mulțumesc în mod special domnului primar și tuturor celor care s-au implicat în ajutorarea orașului Bihaci, pentru că este localitatea mea natală“.

Cuvinte în genul „popor“, „familie“, Iugoslavia, în sensul de țară unită, nedestrămată, nu au lipsit de la întâlnirea cu Lepa Brena, care a vorbit despre români ca fiind poporul prieten. În viziunea artistei, chiar dacă o țară ca Iugoslavia a fost „dărâmată“, sub cupola actualei Uniuni Europeană, pentru toate statele din Balcani, granițele vor deveni o formalitate.

Vedeta a precizat faptul că este pentru dată în Reșița, că urmează să viziteze locurile și să vadă unde va susține concertul. „Ceea ce m-a emoționat este bunătatea și felul în care m-ați primit astăzi aici. De rare ori îmi este dat să fiu primită astfel, a mărturisit artista. Vă aștept pe toți, în 29, să veniți împreună, la concertul care sper să fie pe placul tuturor“.

Lepa Brena a precizat că nu intenționează să susțină alte concerte în Banat: „Suntem mult mai angrenați în promovarea televiziunii noastre, Grand, și mai puțin în concerte. Nu voi susține alte concerte în Banat, Reșița este unică“.

„Cea mai cunoscută artistă din Balcani a revenit în Banatul românesc după 30 de ani. Și în 29 iunie, alături de români, de sârbi, de croați, de bosnieci, vom petrece la Zilele Reșiței“, a precizat primarul Mihai Stepanescu, cel care a ținut să mulțumească artistei și sponsorilor, fără de care nu ar fi fost posibil acest eveniment.

Antoniu Mocanu

7 Comments

 1. Vedeta a precizat faptul că este pentru dată în Reșița. PRAF =))))) mai corectati si voi inainte de a apasa butonul de POSTARE!

  • O rusine de primar.Bani aruncati pe geam,la fel ca si infochioscurile alea sau ce vor sa fie ele,se puteau face altceva cu banii investiti in ele(acum o sa se spuna ca nu se poate face altceva cu banii europeni accesati pentru ele),dar se puteau accesa fonduri pentru altceva.Sunt atatea lucruri de facut in oras,dar nu vreau sa le enumar aici ca o sa ne fure edilul ideile si ulterior si le atribuie.”Felicitari” celor care l-au votat pe Stepanescu.

 2. Este ruga de la resita sau din serbia. Cred ca avem catareti cu valoare mult mai mare. Rusine organizatorilor.

 3. Dle primar, Resita v-ar fi recunoscatoare daca ati aduce investitori, moare orasul si atunci degeaba vin toate vedetele aflate la a 2-a sau poate a 3-a tinerete! Vor canta unui oras fantoma!

 4. Si totusi cat plateste primaria pentru aparitia la zilele Resitei a divei? Mie nu-mi place muzica sarbeasca (alt fel de manele) si nu inteleg de ce din taxele si impozitele mele trebuie suportata aceasta extravaganta pagubitoare a primarului…Sau vine campania electorala ?!

 5. sa plateasca PRIMARUL a furat atatia ani are banii necesari. Rusine ::Orasul moare si babastepanescu se piaptana.Bietele femei care lucreaza cu miile in Austria la babe si sufera fara familie si copii crezi d-nule stepanescu ca au chef de muzica???Unde sunt investitoriii??? ati cerut atata spaga ca au plecat toti la Caransebes.AUZI 500o euro chirie pe an pentru 1500mp teren concesionat. Sunteti penali cu tot cu consiliul local …niste hoti si gunoaie cum sa nu respecti demnitatea si legile acestui popor. Cand poporul sufera tu ai chef de muzica si distractie??Apropo ai mancat in aceasta seara??Ei bine unii Resiteni cu copii lor sau culcat FLAMANZI. Resita moare si nu facem nimic……………….

 6. Asteptam pe site-ul primariei Resita cati bani s-au cheltuit din bugetul local cu marea interpreta Lepa Brena in conditiile in care traim intr-un oras muribund cu incasari mici la bugetul local .

  Asteptam investitori in Resita nu concerte !!!

  Acordati facilitati fiscale, ajutoare de minimis la investitori sa aibe lumea unde sa munceasca

  Sunt multe alte orase mai potente financiar in tara asta si nu cheltuie atatia bani pe zilele orasului

Adaugă comentariu