Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – O reşiţeancă de 61 de ani a rămas fără 500 de euro în faţa unei bănci din municipiu.

Femeia aştepta deschiderea sucursalei instituţiei bancare pentru a schimba, în lei, suma de 500 de euro. Între timp, a fost abordată de un necunoscut care s-a oferit să-i schimbe banii la un curs mai avantajos decât cel al băncii. Femeia a fost de acord şi i-a înmânat bărbatului o bancnotă de 500 de euro. Când s-a văzut cu banii, necunoscutul a luat-o la sănătoasa, lăsând în urmă femeia disperată, care a sunat imediat la 112.

„În continuare polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorului și recuperarea prejudiciului. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin vă recomandă să efectuaţi schimburile de valută cu respectarea prevederilor legale în vigoare, numai la unităţile bancare şi casele de schimb valutar autorizate. În acest fel eliminaţi riscul de a deveni victime ale unei infracţiuni“, ne informează IPJ.

1 Comment

  1. Bancile ofera un curs aberant mai mic decat la casele de schimb. Conditiile de Prima Casa sunt probabil unice in Lume, doar ca nu-ti spune banca ca nu-ti da bani. De fapt nu inteleg ce rol are o banca in Romania in afara faptului sa-ti praduiasca cardul de fiecare data cand il folosesti. Ieri am verificat cardul in euro. Aveam cam 90 de euro anul trecut in Septembrie, acum nu mai am nimic. Cu banci lacome, pensionarul mai are alternativa Provident dobanzi inimaginabile, jaf cu acte-n regula

Adaugă comentariu