Caraş-Severin, Romania

Handbaliştii reşiţeni, pregătiţi de prof. Carmen Dumitru, au fost repartizaţi în grupa a III-a, ale cărei meciuri au avut loc în municipiul Baia Mare.

Liceul Teoretic „Traian VuiaReşiţa a debutat cu o victorie, 23-22 cu Generală 7 Timişoara, însă a pierdut apoi toate celelalte trei meciuri pe care le-a disputat în turneul semifinal.

Astfel, reşiţenii au fost învinşi cu 31-14 de Academia de Handbal Minaur Baia Mare, cu 26-25 de Handbal Club Odorhei, cu 29-20 de C.S.Ş. Sibiu. Echipa Liceului Teoretic „Traian Vuia“ s-a clasat pe locul 4 în această grupă şi a ratat calificarea în turneul final, unde au ajuns gazdele de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare şi C.S.Ş. Sibiu.

Profesoara Carmen Dumitru a mizat la acest turneu semifinal pe următorii jucători: Vuiţa Boban, Răzvan Negrilă, Raul Puia, Flavius Bejan, Sebastian Sonohat, Andrei Balog, Raul Heimbach, Alin Vlădia, Adrian Ionescu, Alexandru Buzilă, Alexandru Lascău, Alexandru Anghel, Sebastian Crăc, Dorian Ionescu.

„Am început bine acest turneu şi speram să mergem tot aşa până la final. Chiar dacă nu ne-am calificat în primele opt echipe din ţară, eu zic că este bine că am ajuns până aici, mai ales că am fost cea mai tânără echipă din competiţie. Vreau să mulţumesc, prin intermediul Jurnal de Caraş-Severin, Primăriei şi Consiliului Local Reşiţa pentru sprijinul pe care îl acordă liceului nostru“, a spus prof. Carmen Dumitru.

Adaugă comentariu