Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Echipa de handbal a Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa a încheiat turul Campionatului Naţional al Junioarelor I, Seria E, pe prima poziţie a clasamentului.

Formaţia reşiţeană şi-a demonstrat valoarea pe parcursul meciurilor din această serie, semn că experienţa acumulată în Divizia A a început să dea roade. Elevele antrenorilor Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu nu au pierdut nici un un meci în tur, singura adversară care a reuşit să nu plece învinsă de pe teren fiind CSS Drobeta Turnu Severin, în egalul 27-27 din etapa a cincea. Universitatea Reşiţa a terminat turul cu o victorie categorică în deplasare la Unirea Sânnicolau Mare (scor 34-17). După o diferenţă de cinci goluri la pauză, 11-6, Universitatea s-a dezlănţuit în repriza secundă şi a marcat gol după gol, pentru rezultatul final de 34-17. De remarcat că, doar cu câteva ore înaintea acestui meci, majoritatea junioarelor I au evoluat în Divizia A, în deplasarea de la Sebeş.

Universitatea Reşiţa (junioare I) la Sânnicolau Mare: Andra Ioţa, Alexandra Popescu – Claudia Baldovin (7 goluri), Claudia Stanciuc (6), Alexandra Dinu (5), Adriana Voina (4), Alina Cristea (4), Iasmina Roşian (2), Cătălina Dumitrescu (2), Rebecca Pecoli (1), Andreea Matula, Lorena Mocodean. „Ne bucurăm că fetele au avut un parcurs bun în Campionatul Naţional al Junioarelor I, a spus antrenorul Cristian Busuioc. Suntem în grafic, după aceste jocuri din turul campionatului. Să nu uităm că aceste sportive evoluează şi în Divizia A de senioare, deci au un program destul de încărcat. Bineînţeles că experienţa acumulată la nivelul Diviziei A dă roade la Junioare I, unde ne propunem accederea în fazele superioare ale întrecerii.”

Universitatea Reşiţa ocupă primul loc al clasamentului, cu 16 puncte, după cinci victorii şi un rezultat de egalitate. Returul va începe pe 19 ianuarie 2014, Universitatea Reşiţa urmând să stea în prima etapă. Echipa reşiţeană va disputa primul meci oficial din 2014 la junioare I, abia pe 26 ianuarie, în deplasare cu CSS Craiova.

Carmen Dobre

3 Comments

  1. Dupa ce aduci cele mai bune junioare din zona, te pui sa joci cu ce a ramas pe la alte echipe…

Adaugă comentariu