Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Universitatea Reşiţa a pierdut cu 24-31 (11-13) confruntarea cu Universitatea Timişoara.În etapa a 15-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria B, Universitatea Reşiţa a primit pe teren propriu replica formaţiei Universitatea Timişoara, într-un derby regional. Localnicele au fost de nerecunoscut în acest meci, în care numeroasele ratări ale gazdelor, inclusive din aruncări de la şapte metri, au dus la acest deznodământ nedorit. De cealaltă parte, formaţia timişoreană, în lotul căreia au apărut câteva modificări faţă de turul campionatului, a ştiut să profite de slăbiciunile echipei reşiţene şi a câştigat la o diferenţă clară confruntarea din Sala Polivalentă din Reşiţa.

„Am făcut foarte multe greşeli individuale, în ambele reprize, Timişoara ne-a taxat de fiecare dată când le-am dat ocazia şi consider că oaspetele au fost mai motivate în teren. Probabil că a existat şi un fond de relaxare din partea jucătoarelor noastre. Le-am atenţionat pe fete de acest lucru. Le-am învins pe timişorence la ele acasă în turul campionatului şi probabil fetele au considerat că vor avea un meci uşor. Trebuie să recunoaştem că am jucat slab“, a spus antrenorul echipei locale, Cristian Busuioc.

Universitatea Reşiţa: Codruţa Buda, Alexandra Popescu, Ioana Stoiculescu – Alexandra Dinu 9, Laura Roiban 5, Beatrice Kovari 3, Adriana Voina 3, Alina Cristea 2, Mădălina Dragoş 1, Sarah Ciurdaş, Gianina Iung, Alexandra Mihai, Claudia Stanciuc, Lavinia Grozuţa, Iasmina Roşian, Rebecca Pecoli. Antrenori: Cristian Busuioc şi Liviu Viaşu.

Adaugă comentariu