Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Deşi Agenţiile de şomaj din Vestul ţării au sărăcit în locuri de muncă, pentru că nici angajatorii nu mai au oferte în acest sens, se pregăteşte o bursă pentru cei de după gratii. Trei agenţii judeţene pentru ocuparea forţei de muncă, din Caraş-Severin, Timiş şi Arad, vor organiza două burse succesive ale locurilor de muncă pentru persoanele aflate în detenţie. Târgurile vor fi organizate în zilele de 2 martie, la Arad, respectiv de 9 martie, la Timişoara.

Ineditul acestor burse este faptul că firme din Timiş, Arad şi Caraş-Severin vor participa împreună cu Penitenciarul Timişoara şi cel din Arad la aceste burse organizate pentru persoanele care mai au cel mult nouă luni până la eliberarea din detenţie. Aceste burse vor fi un prilej de a aduce împreună agenţii economici şi această categorie de forţă de muncă“, spune consilierul superior Carla Goagă, purtătorul de cuvânt al AJOFM Caraş-Severin.

Agenţii economici care doresc să participe la aceste burse pot suna la 0255/212160 sau direct la AJOFM Timiş, la tel. 0256/294231, 0256/294627, interior 116. Participarea este gratuită.