Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Aleşii urbei au făcut o baie cu nămol în mocirla din Poiana Golului unde, din cauza lucrărilor interminabile, practic nu mai există străzi. Delegaţia municipalităţii reşiţene, condusă de Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei, l-a găsit pe constructor în toiul lucrărilor, acesta asigurându-i că, în maximum o săptămână, şantierul va dispărea, în locul lui urmând să reapară străzile.

Potrivit promisiunilor oficiale, peste cel mult o săptămână, Poiana Golului va avea din nou drumuri. După ce mai mulţi reşiţeni din Poiana Golului s-au plâns de lipsa drumurilor şi de mocirla omniprezentă care îngreunează accesul în zonă, o delegaţie a municipalităţii, în frunte cu primarul Mihai Stepanescu, a efectuat o deplasare la faţa locului, împreună cu reprezentanţi ai firmei de construcţii care realizează lucrările la reţelele de apă şi canalizare.

„Scopul deplasării a fost verificarea lucrărilor de refacere, având în vedere că în această zonă au fost aplicate sancţiuni contravenţionale iar traficul se desfăşoară cu dificultate. Menţionăm că, în momentul deplasării, se efectuau lucrări de refacere, iar constructorul a asigurat că, în maximum o săptămână, circulaţia se va desfăşura în condiţii normale. Totodată, primarul Mihai Stepanescu a atras atenţia constructorului asupra refacerii a trei rampe de încrucişare, existente anterior executării acestor lucrări. Precizăm că Primăria Municipiului Reşiţa va monitoriza în continuare toate locaţiile unde se execută lucrări la reţelele de apă şi canalizare“, se arată într-un comunicat remis redacţiei.

3 Comments

  1. Nea primaru, esti DEPASIT tata!!! Si tu si aia de la CJ care va laudati cum faceti kktu praf!!! Apropo, pantofii de lac pentru deplasari in NAMOL unde iai lasat??? As vrea sa va vad zilnic cum faceti acel drum, nu neaparat pe jos, ci chiar cu masina, alesii lui peste!!!

    • Nea Danni, tatiiiii, atunci du-te si stai in parcare la primarie cu condica sa iti semneze primaru cand pleaca in deplasari pe strazi.

  2. Se lucreaza in Poiana Golului ?Poate ! Dar pe Strada Golului nu se mai lucreaza din toamna si arata tot ca in Poiana !Mai putin si se poate planta porumb pe strada,la cat noroi este !

Adaugă comentariu