Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA. Echipa masculină de handbal a CS Caraş-Severin va întâlni miercuri, de la ora 18.00, la Odorheiul Secuiesc, pe HC Odorhei, într-o partidă contând din etapa a a XV-a a Ligii Naţionale, ediţia 2011/2012.

Un meci la finalul căruia elevii antrenorilor Aihan Omer şi Gligore Czari speră să revină pe podiumul clasamentului, chiar dacă mai au de susţinut restanţa cu CSM Bucureşti. Reamintim, CS Caraş-Severin ar fi trebuit să evolueze duminică, 5 februarie a.c., la CSM Bucureşti, însă condiţiile meteo au făcut imposibilă deplasarea, astfel că jocul a fost amânat pentru o dată care va fi stabilită ulterior.

Revenind la confruntarea de la Odorheiul Secuiesc, formaţia gazdă ocupă locul trei în clasament, cu acelaşi număr de puncte, 17 puncte, dar cu un golaveraj superior, faţă de CS Caraş-Severin situată pe locul cinci.

Deci, putem vorbi de un derby al fruntaşelor. Însă misiunea oaspeţilor nu va fi una prea uşoară. Mai ales că, în etapa precedentă, gazdele au obţinut o victorie mai mult decât confortabilă la Steaua Bucureşti (42-29), chiar dacă militarii ocupă ultima poziţie a ierarhiei. Sigur, parcursul din această ediţie nu se compară cu cel din campionatul trecut, dar HC Odorhei rămâne o forţă handbalistică pe teren propriu, având în vedere susţinerea publicului spectator, care este recunoscută pentru atmosfera pe care o crează. Numai că şi CS Caraş-Severin are atuurile ei, pornind de la forma sportivă în creştere, până la experienţa majorităţii dintre jucători, care pot face diferenţa pe tabela de marcaj.

„După cum ştiţi, abordăm orice meci la victorie, a precizat prof. Aihan Omer. Sigur, avem unele probleme de lot, însă trebuie să trecem peste ele. Mă refer la Sebastian Pârvan, încă nerefăcut la capacitatea maximă, la Eremia Pârâianu, incert, şi, mai nou, din păcate, la Mihai Rohozneanu, care s-a accidentat la genunchi, la ultimul antrenament. Ei au făcut totuşi deplasarea şi vom vedea la ora jocului pe care dintre ei vom putea conta“.

Adaugă comentariu