Caraş-Severin, Romania

Astfel, Universitatea Reşiţa păstrează şanse pur teoretice de a se salva de la retrogradare, fiind nevoită să câştige ultimele două meciuri de campionat, cu Handbal Club Zalău în deplasare şi cu HCM Roman, pe teren propriu. Dar, cu condiţia ca echipa din Deva să nu mai acumuleze puncte până la finalul sezonului. Doar aşa Universitatea Reşiţa se poate îndrepta spre al treilea sezon consecutiv în Liga Naţională. În caz de egalitate, la departajare se iau în calcul în primul rând rezultatele directe, iar Deva are din acest punct de vedere un avantaj în faţa Reşiţei.

Universitatea Reşiţa a obţinut cu CSM Bucureşti un egal echivalent cu o victorie, în condiţiile în care a mai redus din diferenţa care o separa de Cetate Deva. Amărăciunea produsă de remiza cu a treia clasată, se poate transforma în bucurie peste două runde, la final de sezon. De ce să nu sperăm, când matematic se mai poate produce o inversare a ierarhiei în partea inferioară a clasamentului.

Verdictul se amână, Deva tremură pe final de sezon, iar Reşiţa speră. Sunt speranţe legate şi de faptul că meciurile se vor juca numai în teren, nu şi în afara lui.

Adaugă comentariu