Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA. În baza hotărârii membrilor Consiliului Judeţean Caraş-Severin, în cadrul adunării generale de joi, 19 iunie a.c., prin care administraţia publică judeţeană nu mai poate susţine financiar handbalul masculini, la nivel de seniori, reprezentanţii CS Caraş-Severin au demarat, astăzi, „procedurile de dizolvare, conform statutului, din cauza insolvabilităţii“.În aceste condiţii, jucătorii sunt liberi de contract, şi vor putea opta pentru alte echipe, fără să mai aibă nevoie de acordul clubului.

„În cursul zilei de vineri, 20 iunie, vom înainta o adresă oficială Federaţiei Române de Handbal, prin care anunţăm că echipa se va desfiinţa, ne-a declarat directorul sportiv Dorinel Gurbină. Astfel, jucătorii sunt liberi să se legitimize la cluburile care îi vor oferta. Îmi pare foarte rău de ceea ce s-a întâmplat. Sincer să fiu, m-am pregătit sufleteşte pentru acest şoc, fiindcă mă aşteptam. Îmi este ciudă. Ăsta e cuvântul, pentru că se bucură alţii, din oraşul nostru. Am pus mult suflet, fiindcă am slujit această echipă încă de pe vremea când eram jucător. A fost frumos, dar, din păcate, se termină dureros. Probabil, săptămâna viitoare se va convoca Adunarea Generală a CS Caraş-Severin, pentru a se continua procedurile legale. Îi vom anunţa oficial şi pe toţi cei care au activat în cadrul echipei de handbal“.

Referitor la jucători, primii care au plecat au fost Emilian Marocico şi Ioan Stan, care au ales Vasluiul. Ceilalţi au sperat până în ultimul moment că situaţia critică se va debloca.

4 Comments

  1. Respect si pretuire pentru jucatorii care au adus glorie handbalului resitean,celor care au facut tot ce depindea de ei ca aceasta echipa sa ramana in Liga Nationala. Oare cine declara, cu putin timp inainte de turneul de baraj de la Sebes, ca handbalul carasean va dainui? Cred ca a vrut sa-si bata joc de noi,cei care iubim acest minunat joc; da, va exista… la nivel de copii, juniori,old boys,sau poate la ceva susanele ,dar nu a vrut sa ne spuna asta…

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Dupa cucerirea Cupei Romaniei, unic trofeu al handbalului resitean pe plan intern avandu-l la timona pe localnicul Gligore Czari, am atentionat asupra obligativitatii schimbarii „rlefantilor„ cu tineretul din propria pepiniera si din afara asa cum au procedat cei de la Steaua, Dinamo, CSM Bucuresti. A fost readus antrenorul Aihan Omer cu care resitenii au disputat meciurile tur-retur din cupele internationale, ambele pe teren strain…Intinerirea cu juniori II a fost o experienta trista care a dus pana la sfarsit la retrogradarea si desfiintarea echipei. Am spus retrogradare fiindca efectiv echipa s-a clasat pe loc retrogradabil si doar „inventiile „ neregulamentare au dus la cheltuieli suplimentare si amagiri…Oare, acum, o echipa din A nu ar aduce satisfactii inimosilor si devotatilor suporteri?

Adaugă comentariu