Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – A.F.C.M.-Gloria Reşiţa – Millenium Giarmata 1-2 (1-1), în Liga a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

Partida a debutat cu un joc echilibrat, în care oaspeţii şi-au manifestat intenţia ofensivă încă din start. Aşa că au fost multe momente în care au condus ostilităţile la mijlocul terenului. Replica tinerilor fotbalişti reşiţeni nu s-a lăsat aşteptat însă, trecând pe lângă deschiderea scorului în minutul 29, prin Creangă, şutul acestuia fiind respins de portarul Gârlea. Iar, după ce Haidău şi-a salvat echipa, respingând in extremis execuţia lui Mihuţă, aceştia au reuşit să înscrie. Gârlea a avut o intervenţie disperată la Creangă, în suprafaţa de pedeapsă, iar Rareş Blaga a transormat lovitura de la 11 metri, dictată de conducătorul jocului. Era minutul 30. Numai că timişenii nu au renunţat la luptă şi au restabilit egalitatea în ultimul minut al primei reprize, prin Mihuţă, care a finalizat o prelungită acţiune de atac a formaţiei din Giarmata.

La reluare a continuat disputa încrâncenată, în urma căreia, în minutul 60, Mario Stănucă a fost victima unui accident destul de grav, după un contact dur cu un adversar. Astfel că, în minutul 66, echipa vizitatoare a punctat din nou, prin Rosemblum, şi a preluat conducerea pe tabela de marcaj, pe care a şi închis-o.

A.F.C.M.-Gloria Reşiţa: Haidău- Fedor, Uţiu, Goiţi, Cheda, Blaga, Stănucă, Creangă, Târbăţ, Bărsan, Marta. Rezerve: Vârdaru, Gliguţă, Guduleasa, Oprea, Moţi, Ştefănescu, Ciutură. Antrenor: Dan Boltaşiu.

Antrenorul principal al echipei Millenium Giarmata, Călin Cojocaru, a răsuflat uşorat după meciul cu A.F.C.M.-Gloria Reşiţa, obţinând trei puncte importante: „Am întâlnit o echipă tânără, dar incomodă. Am fost conduşi cu 1-0, dar am avut forţa să revenim. Rămânem, în continuare, în lupta pentru promovarea în Liga a II-a de fotbal. Avem un lot care ne permite să abordăm acest obiectiv îndrăzneţ. Acum, pregătim meciul cu F.C. Caransebeş”.

1 Comment

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Proiectul demarat de conducatorii Gloriei de a construi o echipa tanara plecand din liga a IV-a a fost calcat in picioare de mirajul unei evolutii intro liga superioara. Oferita pe gratis prin terfelirea brandului echipei si prin care munca inceputa cu juniorii a fost aruncata la gunoi, rezultatul nu putea fi decat acesta…. Asemanatoare si situatia de la Muncitorul echipa ajunsa la discretia unei judetene care i-a oferit terenul in schimbul de a-i baga in teren „elefantii„…

Adaugă comentariu