Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Mai mulţi jucători din Ligiile a IV-a şi a V-a de fotbal au restanţe la A.J.F.Până miercuri, 31 octombrie a.c., 36 de componenţi ai echipelor din eşaloanele patru şi cinci ale judeţului Caraş-Severin nu aveau drept de joc, în etapele de la sfârşitul acestei săptămâni. Întrucât şi-au depăşit depozitele de sancţiuni disciplinare, aceştia nu vor putea evolua decât în condiţiile în care reprezentanţii echipelor de la care provin îşi vor achita obligaţiile financiare faţă de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin.

Măsura luată de forul judeţean de fotbal are în vedere, în principal, determinarea jucătorilor să dea dovadă de fair-play pe terenuri, faţă de partenerii de joc şi mai ales faţă de arbitri. Pe lângă faptul că sunt privaţi de a evolua, mai trebuie să şi achite anumite sume de bani, în aceste condiţii de criză financiară.

„Noi facem eforturi să asigurăm un climat cât mai sigur la meciuri, ne-a precizat Costinel Ristache, preşedintele A.J.F. Caraş-Severin. Avem o foarte bună colaborare cu reprezentanţii Jandarmeriei şi ai Poliţiei. Dar, organizatorii jocurilor şi conducătorii echipelor, trebuie să-şi ia toate măsurile pentru disciplinarea jucătorilor şi antrenorilor, fiindcă au numai de pierdut. Cu acest prilej fac din nou apel la aceştia să contribuie la desfăşurarea în condiţii de fair-play a partidelor de pe raza judeţului nostru“.

2 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

     Ar fi interesant sa aflam la cat se ridica acele depozite de sanctiuni si la ce adresa de site se gaseste acel faimos ROI in baza caruia se dau sanctiunile.

  2. Florin Stiube Reply

     Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice – Campionate organizate de AJFCS editia 2012-2013 si Regulamentul Disciplinar AJFCS sunt postate pe siteul AJFCS la adresa frf-ajf.ro /Asociatia Judeteana de Fotbal / Regulamente.
    La articolele 27.esi 27.f ; Dispozitii Economice, sunt precizate valorile depozitelor pentru plata cartonaselor rosii si galbene la nivelul ligii a IV-a si a V -a.

Adaugă comentariu