Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Pe stadionul din Balta Sărată s-a disputat derby-ul Seriei a IV-a a Ligii a III-a, între ocupantele locurilor 1 şi 2, FC Caransebeş şi FC Hunedoara, gugulanii fiind pe prima poziţie datorită numărului mai mare de goluri marcate.

Prima fază de poartă s-a consumat în minutul 10, când Negoescu a prins un şut excelent de la 20 de metri, lateral-dreapta, portarul hunedorean Dragotă reuşind să respingă spectaculos în lateral. Timp de aproape un sfert de oră s-a jucat la centrul terenului, aspru, aşa cum am mai spus, pentru ca abia în minutul 23 Suciu să încerce cu un şut prin surprindere, de la 30 de metri, vigilenţa portarului gugulan, însă Laurenţiu a prins fără probleme.

În minutul 33, nervii au izbucnit de ambele părţi, s-a format un meleu între băncile de rezerve, rezultatul acestuia fiind două „galbene”, văzute de Şandru, de la gazde, şi de Homei de la hunedoreni.

O fază ciudată s-a petrecut în minutul 37, când, la un şut de la 18 metri, Vârtan a deviat balonul, înalt, portarul Dragotă a apreciat greşit traiectoria mingii, nu a mai fost atent, iar balonul a căzut pe bara transversală.

Partea a doua a meciului a început, nu cum era de aşteptat, cu o fază de poartă, ci cu intrarea Ambulanţei pe gazon, şi asta pentru că în minutul 51 Pepenar l-a faultat extrem de dur la mijlocul terenului pe R. Artimon, după îngrijirile medicale acesta rămânând totuşi pe teren.

Scorul a fost deschis în minutul 77, după o fază în care Negoescu l-a angajat bine în adâncime pe Steop, Dragotă a plonjat la picioarele atacantului caransebeşean, faultându-l, lovitura de pedeapsă dictată de Răzvan Drăgoi fiind transformată cu o „scăriţă” de efect de către Suru. Gazdele şi-au mărit avantajul pe tabela de marcaj şapte minute mai târziu, atunci când Şandru l-a depăşit în dribling pe nou-intratul Roiu, a pătruns în careu, Dragotă i-a ieşit în întâmpinare, şi, cu un lob excelent, din unghi, gugulanul a trimis balonul în vinclul porţii hunedorene.

FC Caransebeş: Laurenţiu, Suru, Constantinescu, Goşa, Firan, R. Artimon, Artean, Negoescu, Dubei, Şandru (min. 85, Feneş), Steop (88, Gheju); rezerve: Cioloca, Zele, Fuchs, Todorov, Vătafu. Antrenor, Alin Artimon.

Sorin Rogoz

Adaugă comentariu