Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În luna iunie, Serviciul de Executare Silită şi Urmărire Bunuri al Direcţiei Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Reşiţa a recuperat 69.165,87 de lei din impozite, taxe şi amenzi contravenţionale, cu 40.852,87 de lei mai puţin decât în luna mai. Însă a crescut numărul somaţiilor trimise şi al dosarelor de executare silită înregistrate.

În ceea ce priveşte numărul somaţiilor transmise pentru recuperarea creanţelor reprezentând amenzi şi impozite neachitate în termenul legal, acesta a crescut de la 175, cât au fost emise în luna mai, la 1.289 în iunie. Iar numărul de dosare de executare silită pentru persoanele fizice care nu au achitat debitele restante provenind din impozite a crescut de la 30, cât au fost întocmite în mai, la 357 în iunie.

În schimb, numărul proceselor-verbale înregistrate în urma constatării contravenţiei a scăzut, fiind vorba despre 134 de astfel de documente, cu 353 mai puţine faţă de luna precedentă, se arată într-un comunicat remis redacţiei

Antoniu Mocanu

1 Comment

  1. Stirea saptamanii a fost despre un avion de la Bacau cumparat cu 80.000 $ de o femeie -om de afaceri si transformat in bar. Sa retineti ca Boeingul a zburat pe ruta Nigeria-Bacau, ca in el existau piese care acopereau costul avionului de cateva ori si ca Fiscul din Bacau a fost pe mana cu femeia. Femeia a achitat o suma mai mare dar ca SPAGA !

Adaugă comentariu