Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deşi mulţi se aşteptau ca scaunul liderului social-democraților cărășeni să se clatine, Liviu Dragnea nu a pus în discuţie, în şedinţa de luni a CEx, situaţia PSD Caraş-Severin, nici a şefului acesteia. Ba mai mult, Dragnea a declarat că va discuta situaţia din organizaţiile în care lucrurile încă nu s-au liniştit, fără să se gândească la excluderi.
Comitetul Executiv al PSD a votat luni pentru excluderea din partid a lui Adrian Ţuţuianu şi Marian Neacşu, iar aceştia au anunţat că vor contesta decizia. Adrian Ţuţuianu a declarat că aceasta este o greşeală majoră, în timp ce Marian Neacşu a spus că i se pare o „execuție publică”.

În ce privește situaţia şefului PSD Caraş-Severin, aceasta nu a fost pusă în discuţie în şedinţa de luni, deşi contestatarii lui Mocioalcă asta aşteptau. Ba mai mult, au mers şi la Bucureşti să protesteze. „Da, au venit primari din Caraş-Severin pe aici să protesteze. Le-am cerut scuze că s-a întârziat atât în CEx, vom discuta despre organizații, dar vom vedea care sunt cele mai bune măsuri pentru acele organizații. Ideea este că trebuie să discutăm să vedem care este situaţia exactă în organizaţiile în care încă există nemulţumiri. Nu vorbim despre excluderi sau schimbări, ci pur şi simplu să vedem care sunt problemele şi capacităţile de a conduce acea organizaţie. Azi nu m-a contestat nimeni în CEx. Fiecare trebuie să îşi facă treaba acolo unde este pus. Să rezolve problemele pe care le au în locul în care sunt puşi şi au toată susţinerea mea“, a declarat şeful PSD, Liviu Dragnea.

„CEx are astăzi o mare şansă, să fie înţelept sau să nu fie, să se pledeze pentru unitatea partidului sau pentru divizarea sa”, a spus Ion Mocioalcă, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD.

1 Comment

  1. unul cite unul, nu toti o data. pe rind,pt a nu se coaliza.daca, asta si ceilalti, firea, tudose, tutuianu si ceilalti nu inteleg ca acum e momentul, gresesc, ca incet, incet, ticalosul suprem ii lichideaza pe toti

Adaugă comentariu