Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – „Salvează o viaţă! Adoptă!“ este numele campaniei derulate de către Asociaţia reşiţeană Dogs Center pentru a da patrupedelor abandonate şansa unei familii.

În acest cadru, zilele trecute, două pisicuţe au fost salvate de pe străzi şi sunt gata de adopţie. Potrivit Loredanei Palcovici, preşedintele Asociaţiei Dogs Center, cele două pisicuţe au fost găsite pe stradă, undeva în zona Intim.

Povestea lor este una tristă, pentru că iniţial erau cinci pui, dar unul dintre ei a dispărut. Într-una din zilele trecute, trecătorii le-au văzut pe celelalte patru erau foarte agitate şi debusolate, asta după ce mama lor a fost omorâtă de câinii comunitari. Preşedintele asociaţiei reşiţene a reuşit să prindă doi din cei patru pui rămaşi, pregătindu-i pentru adopţie. Persoanele interesate pot apela la tel. 0727876345.

Antoniu Mocanu

3 Comments

  1.  bine ca se cauta familii de adoptie pt. doua mâțe si copiii sunt avortati la greu. Rusine!!!! dati cu mâțele de pământ și cu cât cheltuiți să le întrețineți ajutați un copil abandonat.

Adaugă comentariu