Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Fostul consilier județean și local Ioan Ungur a încetat din viață luni seara, într-un spital din Timișoara.

Ioan Ungur suferea de o boală incurabilă și se retrăsese din viața politică în urmă cu mai bine de 1 an de zile, după ce fusese ales în 2012 membru al Consiliului Local Caransebeș. „În această seară a plecat la Cer de pe patul de suferință dintr-un spital din Timișoara medicul Ioan Ungur. Sincere condoleanțe familiei îndurerate și un pios omagiu celui care a fost un consilier local și un om deosebit, dl.Ioan Ungur”, a fost mesajul transmis de primarul Marcel Vela în numele Primăriei și al Consiliului Local Caransebeș. Dumnezeu să-l odihnească!

2 Comments

  1. Caransebes are Probleme Reply

    trupul neinsufletit al doctorului(penal) Ioan Ungur, cel cu mita pentru dosarele de pensie, va fi depus in foaierul Casei de Cultura din Caransebes pentru priveghiul de rigoare…avand in vedere ca persoana decedata nu a avut nimic in comun cu viata artistica si culturala a orasului, este strigator la cer si revoltator ca un personaj dubios si de o moralitate indoielnica sa poata beneficia de asa ceva…doar pentru ca a fost consilier local???

  2. FRINTU VASILE Reply

    Regretabil, s-a stins din viata un om bun, un bun gospodar si familist si un coleg bun. Incercat de multe necazuri, in ultimi ani, el ne-a parasit prematur. Marile stresuri carora a fost supus au declansat aceasta maladie incurabila. Dumnezeu sa-l aiba in paza !

Adaugă comentariu