Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Era S Comexim Caransebeş – Magica Caransebeş 0-1 (0-1), sâmbătă, 14 septembrie, pe Stadionul Municipal din Parcul Teiuş, în cadrul etapei a doua a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş.

Prima ocazie de gol le-a aparţinut oaspeţilor din Balta Sărată, în minutul 6, când Alexin a reluat din careu, pe lângă poartă, o centrare venită de pe stânga. În replică, în minutul 9, Arnăut a bătut un corner de pe dreapta, lovitura de cap a lui Ivănici, din 6 metri, ducându-se la câţiva centimetri de stâlpul drept al porţii apărate de Bucos. Gazdele au avut o fază periculoasă în minutul 26, când Ianoşel, angajat perpendicular în adâncime, a pornit spre poarta celor de la Balta, dar, talonat de Bunea, a încercat un lob peste goal-keeper-ul Bucos, ieşit şi el în întâmpinare, mingea trecând la câţiva centimetri de bara stângă a porţii oaspeţilor. Cei de la Magica au avut o bună ocazie de a înscrie în minutul 41, când Bădescu a centrat lung de pe dreapta, iar Birtea, de la 4 metri, a şutat puternic la colţul scurt, portarul D. Ştioapa reuşind să respingă balonul .Scorul a fost deschis în primul minut de prelungire, atunci când Bădescu a executat o lovitură liberă de la 35 de metri lateral dreapta, mingea s-a plimbat prin careu până a ajuns la Ristache, care, rămas singur cu D. Ştioapa la doar 8 metri, l-a executat pe acesta cu un şut plasat.

După pauză, cei de la Era au ieşit de la vestiare hotărâţi să întoarcă rezultatul, iar în minutul 51, Arnăut a executat o lovitură liberă de pe dreapta, iar Cosma a reluat cu capul de la 6 metri, însă balonul a trecut puţin pe lângă poarta apărată de Bucos. Oaspeţii au avut o fază periculoasă în minutul 64, când mingea centrată de pe partea stângă de Dovlete a trecut prin faţa porţii lui D. Ştioapa, a ajuns la Bădescu, însă şutul acestuia de la 14 metri s-a dus peste transversală. Cei de la Era au avut o bună oportunitate de a egala în minutul 77, când Nemeş a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, din poziţie centrală, însă nou-intratul Radu a reuşit să reţină balonul.

Era S Comexim: D. Ştioapa, P. Brînzan, C. Nemeş, L. Arnăut (min. 60, F. Ardelean), D. Derbac, C. Ivănici, P. Ştioapa, B. Coman (55, M. Puiu), D. Panduru, B. Jianu, D. Ianoşel; rezerve: M. Potcovaru, O. Covaci, V. Marco, R. Cosma. Antrenor, Marius Puiu.

Magica Caransebeş: C. Bucos (55, R. Radu), V. Bunea, D. Birtea, A. Alexin (90+1, B. Neamţu), I. Maria-Mare, S. Oni, A. Bufanu, S. Bădescu (72, P. Godian), S. Dovlete, A. Ristache (62, C. Govoşdeanu), Ş. Bălan; rezerve: A. Marian, F. Vartic, C. Lăzărescu. Antrenori: Dan Doran, Adrian Bufanu.

A arbitrat la centru Ion Humiţa (Armeniş), asistat la cele două linii de Cristian Voina şi Claudiu Gogu, ambii din Reşiţa. Observatori: Cornel Corocan şi Antonel Burtea, din Reşiţa.

Sorin Rogoz

Adaugă comentariu