Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – AFCMR-Gloria Reşiţa – F.C. Hunedoara 0-1 (0-1), în etapa a XI-a a Ligii a III-a de fotbal, Seria a IV-a.

Cum era de aşteptat, misiunea tinerilor fotbalişti reşiţeni, de pe terenul „Gloria”, în disputa cu hunedorenii, a fost una destul de grea. Însă, cu puţină şansă ar fi putut obţine cel puţin un rezultat de egalitate. Fiindcă, până la golul de excepţie reuşit de Uibariu, în minutul 20, cu o execuţie greu de parat de portarul Darius Haidău, elevii antrenorului Dan Boltaşiu au trecut în două rânduri pe lângă deschiderea scorului. În continuare am asistat la o dispută echilibrată, uşor dominată de oaspeţi, o formaţie care îşi merită poziţia fruntaşă din clasament, angajată în lupta pentru promovarea în eşalonul doi al fotbalului românesc.

Echilibrul s-a menţinut şi în repriza secundă, pe fondul dorinţei localnicilor de a restabili egalitatea pe tabela de marcaj. Din păcate, nu au reuşit acest lucru. Mai mult, în ultimele secvenţe ale întâlnirii formaţia vizitatoare se putea desprinde, însă portarul Haidău a reuşit două intervenţii salutare.

În concluzie, gruparea reşiţeană nu a reuşit să încheie confruntarea cu formaţia hunedoreană cu un rezultat pozitiv datorită faptului că, datorită temerilor de a nu pierde, nu a reuşit să pună presiune pe adversari, să stăpânească mijlocul terenului. Şi, cel mai important lucru în asemenea condiţii logice, într-un fel, nu a fructificat fazele fixe, cornere şi lovituri libere, care ar fi putut fi transformate în cel puţin un gol. Oricum, merită apreciat efortul jucătorilor trimişi în teren de antrenorul Dan Boltaşiu, sub supervizarea prof. Ciprian Urican, directorul sportiv al clubului.

A.F.C.M.-Gloria Reşiţa: Haidău – Fedor, Raul Uţiu, Goiţi, Cheda, Blaga, Creangă, Târbăţ, Bârsan, Guduleasa, Marta; Rezerve: Gliguţă, Moţi, Oprea, Vârdanu, Ştefănescu.

Marius Moraru

Adaugă comentariu