Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În timp ce mascaţii de la IPJ se întreceau în a-și arăta talentul în mânuirea armelor în fața jurnalistelor cărășene, iar primarul Popa inaugura prima staţie de încărcare electrică, cineva a apelat numărul de urgență 112, sesizând că vicele CJ, Ionuţ Popovici, şi şeful de la Intercom Deşeuri, Daniel Borduz, au luat în pumni problema deşeurilor cărăşene.

Poliţia judeţului a confirmat apelul la 112, dar nu și un astfel de incident. Cei doi protagonişti nici atât. Întrebat dacă a încasat vreo lovitură, directorul Intercom Deşeuri a spus: „Doamne fereşte, doar am discutat aprins, ne-am stropşit unul la altul, dar nu ne-am lovit. Mă surprinde faptul că cineva mi-a spus că a auzit că sunt în comă. Chiar sunt întreg şi nu s-a întâmplat nimic urât“, ne-a spus Daniel Borduz.

Aceeaşi poziţie a avut-o şi vicepreşedintele Ionuţ Popovici, care a spus că în afară de a se ridica tonul reciproc, nu s-a întâmplat nimic mai mult.

Cât despre apelul la 112, poate că a fost făcut de cineva mai slab de înger: ori vreun participant la discuţie, ori cineva care a tras cu urechea pe la uşi…