Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ediția din acest an a Cupei Unirii la șah s-a bucurat de o participare numeroasă, cu 48 de jucători la mese, din Reșița, Bocșa și Timișoara, copii, juniori și seniori.

Turneul a fost câștigat de maestrul internațional Corneliu Bușu, președintele Asociației Județene de Șah Caraș-Severin și căpitanul echipei Muncitorul Reșița, care activează în Divizia A. Apreciatul șahist, care se apropie de vârsta de 69 de ani, a acumulat 6 puncte, din 7 posibile, fiind urmat de Simi Dinu Suciu, Mihai Bolintiș, Valeriu Grozav și juniorul David Datcu Goiceanu, fiecare cu cîte 5,5 puncte, departajați de coeficienții specifici. De remarcat și clasările altor trei juniori, Andru Mihai Buga, locul șapte, Daria Maria Zglimbea, locul opt, și Cristian Daniel Pădurean, locul nouă, fiecare cu câte 5 puncte.

S-au întocmit și clasamente pentru juniori și copii: juniori: David Datcu Goiceanu, Andru Mihai Buga, Cristian Daniel Pădurean; junioare: Daria Maria Zlimbea, Andreea Ioana Bărăitaru, Maria Iulia Olteanu; juniori Bocșa: Valentin Eduard Lupu, Alexandru Paul Nedeianu, Ștefan Alexandru Perju; veterani: Andrei Bartha, Ioan Calomfirescu, Alexandru Bruno Trandafir. Diploma „Moș Ion Roată“ i-a fost acordată lui Andrei Izsak (75 de ani).

Adaugă comentariu