Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Componenţii echipei de seniori a C.S. Municipal Şcolar, ce evoluează în Liga a III-a de fotbal, au parcurs, în această săptămână, o nouă etapă de pregătire, după cantonamentul de la Crivaia, încheiat în urmă cu şapte zile. Iar de săptămâna viitoare vor continua şi meciurile de verificare.

Marţi, 7 februarie a.c., vor întâlni pe Muncitorul Reşiţa, sâmbătă, 11 februarie a.c., pe A.C.S. Recaş, marţi, 14 februarie a.c., pe F.C. Caransebeş, acestea fiind meciurile „bătute în cuie“, locaţiile urmând să fie stabilite de comun acord.

„Am revenit de la Crivaia, unde am beneficiat de condiţii excelente de pregătire, şi am continuat la baza noastră, cu câte două antrenamente pe zi, a precizat antrenorul principal Leontin Doană. Eu şi Vali Boşca suntem mulţumiţi de modul în care au răspuns băieţii, cu o notă specială pentru noii veniţi, care s-au străduit să se pregătească bine, pentru a ne convinge că pot face parte din lotul nostru. Vor urma mai multe meciuri de verificare, după care vom trage linie şi vom stabili lotul cu care vom aborda returul Ligii a III-a de fotbal“.

Adaugă comentariu