Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Rosso-nerii au pierdut, scor 19-26 (4-12), partida cu CSM Făgăraș, din etapa a VII-a a Ligii Zimbrilor, după un joc extrem de slab, cu doar patru goluri înscrise în prima repriză. Pe banca Reșiței a stat de această dată Mihai Rohozneanu. În momentul de față, CSM Reșița este pe ultimul loc în Liga Zimbrilor, cu un singur punct obținut în șapte jocuri.

„Nu pot fi foarte multe lucruri de spus după o partidă în care ai înscris patru goluri în primele 30 de minute. Ne-am dorit mult, am realizat puțin. Îmi cer scuze în nume propiu tuturor celor cărora le-am înșelat așteptările. Pană la meciul cu Focșani o să avem antrenor principal, iar Ilie Vaidasigan rămâne antrenor secund. Totodată, vom reconfigura lotul în cel mai scurt timp posibil”, a declarat, pe pagina de Facebook a clubului, președintele secției de handbal de la CSM Reșița, Cristi Pătru.

Reșița: Simulescu – Bahan 5, Mledenciu 3, Vulpe 3, Rohozneanu 2, Santeiu 2, Starchenko 1, Dediu 1, Ignat 1, Belchite 1, Țiu, Boriceanu, Heimbach, Daia, Bărbuș.

Joi, 17 octombrie, este programat următorul joc al Reșiței. Handbaliștii vor întâlni pe teren propriu CSM Focșani 2007.

Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea