Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Componenții echipei de handbal CS Caraș-Severin s-au reunit luni pe Stadionul Mircea Chivu, în perspectiva noului sezon competițional.

La apelul prof. Aihan Omer au răspuns următorii jucători: Cristian Ionescu, Mihai Rohozneanu, Ilie Vaidasigan, Florin Cuciula, Florin Ciubotariu, Tudor Marta, Demis Grigoraș, Sebastian Pârvan, Marius Grozăvescu, Tiberiu Popovici, Alexandru Vulpe. Lor li s-au adăugat doi portari experimentați,  Emilian Ștefan Marocico și Iulian Andrei și Andy Sămânță (junior de la „Traian Vuia“). Au absentat motivat Eremia Pârâianu, Adrian Petrea, ambii în recuperare, Adrian Tucanu, învoit, Nicușor Negru, convocat la lotul național. La capitolul „plecări“, Cristian Antonaru a semnat un angajament cu Politehnica Timișoara, în timp ce antrenorului secund Gligore Czari și jucătorilor Roland Czari și Attila Eros nu le-au mai fost reînoite contractele.

„Consiliul de Administrație al clubului a decis restructurarea postului de antrenor secund și, în aceste condiții, nu i s-a mai prelungit contractul lui Grigore Czari, care a expirat la finalul campionatului trecut“, a precizat Cristian Angyal, președintele Comitetului Director al CS Caraș-Severin.

Referitor la programul imediat de pregătire, antrenorul Aihan Omer a declarat: „Am început un nou stagiu de pregătire, în vederea ediției 2012/2012 a Ligii Naționale. Ca de obicei, suntem optimiști, cu un moral bun. Începem o perioadă grea de pregătire. Le doresc jucătorilor să fie receptivi, să fie hotărâți pentru a face o pregătire bună. Să răspundă cu promptitudine la semnalele noastre. Pentru că acest lucru îi va ajuta foarte mult în campionat. În prima parte vom pune accent pe pregătire fizică generală și specifică, până spre sfârșitul lunii iulie a.c., interval de timp în care avem incluse în program și ședințe montane“.

Marius Moraru

Adaugă comentariu