Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Activităţile aniversare au fost organizate joi, 22 ianuarie, în incinta centrului din cartierul reşiţean Lend.

Cu prilejul aniversării a 22 de ani de activitate de la înființarea Centrului Școlar de Educație Incluzivă Primăvara din Reșița, instituţia a organizat joi tradiţionala serbare anuală. Aceasta a debutat cu o competiţie intitulată „Copiii au talent“, după care grupele de preşcolari şi clasele de elevi au prezentat programe scurte, pentru a-şi demonstra talentul, performanţele şi aptitudinile speciale, totul în faţa publicului format din colegi, părinţi, invitaţi şi un juriu constituit din reprezentanţi ai corpului profesoral şi specialişti ai centrului, din foşti elevi ai instituţiei şi din reprezentanţi ai părinţilor.

„Pentru efortul depus, toți competitorii au fost răsplătiți cu un concert susținut de către trupa Phaser care ne-a încântat cu o serie de melodii pe placul tuturor. În încheierea activității, toți cei prezenți au luat parte la tăierea și savurarea tortului aniversar, în urale de «La mulţi ani!»“, după cum ne povesteşte Ciprian Cuciureanu, profesor în cadrul centrului, responsabil pentru relaţiile cu presa.

2 Comments

  1. Antonica baiete, ai uitat sa spui cui de datoreaza existenta acestui centru. Ajutorul Popular Norvegian iti spune ceva? Dar numele Jarle Hus? Mai documenteaza-te !

    • Nu mai „acuzati” ziaristul domnu Gigi….actuala conducere a „uitat” sa invite la sarbatorile Centrului nu numai „oamenii zilei”, dar si oamenii care au insemnat ceva pentru existenta lui………

Adaugă comentariu