Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Bazinul Olimpic din cartierul reșițean Lunca Bârzavei a fost, vineri, 26 iulie a.c., gazda unei festivități mai deosebite. „Regina” zilei a fost Carla Negrea Troner, una dintre marile înotătoare ale României.

Reșițeanca are un palmares impresionat, fiind multiplă campioană națională, la toate nivelurile, participantă la două Olimpiade și la mai multe campionate mondiale și europene.
Astfel, ca o recunoaștere a acestor performanțe, considerată o adevărată ambasadoare a înotului reșițean și românesc, viceprimarul Ioan Crina i-a înmânat, într-un cadrul festiv, titlul de cetățean de onoare al Reșiței, pentru merite deosebite în creșeterea prestigiului și renumelui municipiului. La acest eveniment au participat și o parte dintre foștii înotători reșițeni, care au scris istorie în ultimii 50 de ani, veniți din țară, dar și din străinătate. De altfel, a fost o întâmplare fericită, fiindcă festivitatea Carlei Negrea Troner a coincis cu întâlnirea înotătorilor reșițeni de pretutindeni.
„În primul rând vreau să mulțumesc Primăriei Reșița și Consiliului Local pentru acordarea acestui titlu, a declarat Carla negrea Troner. A fost un eveniment emoționant pentru mine. Sunt onorată și copleșită de emoții. Sunt bucuroasă că am primit acest titlul într-un cadru, într-un mediu în care mi-am desfășurat o mare parte din activitatea de sportivă și de antrenoare, pe care nu o să-l uit toată viața. Este vorba de Bazinul Olimpic „Ioan Schuster”.
La fel de emoționat a fost și prof. Marius Crețeanu, șeful Catedrei de Înot și directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița: „ Mă bucur că a fost organizat acest eveniment important din viața Carlei Negrea Troner și al secției de înot. Carla Troner este al treilea cetățean de onoare al Reșiței, după domnul prof. Ioan Schuster, care ne privește de sus, și Luminița Dobrescu. Cei trei, prin activitatea și performanțele lor au ridicat steagul României de foarte multe ori.

2 Comments

  1. Ar fi putut sa poarte-macar cu aceasta ocazie-un sutien decent,deoerece se vede ce place tuturor barbatilor.Stim ca nu-i place niciun fel de lenjerie intima,asa ca,macar un sutien acolo,era necesar…E DOAR PAREREA MEA,SA NU FIE CU SUPARARE!

Adaugă comentariu