Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Magica Caransebeş – Rapid Buchin 0-1 (0-1), duminică, 3 noiembrie, pe stadionul din Balta Sărată, meciul contând pentru etapa cu numărul 9 a Ligii a IV-a, Zona Caransebeş, ultima a turului.

Partida a început cu o uşoară dominare a oaspeţilor, care au avut ocazii prin Rotea, care în minutul 6 a şutat puţin pe lângă poartă, şi Vlad, în minutul 10, când a trimis spre poartă din unghi, însă Badescu a interceptat balonul. Portarul gazdelor s-a evidenţiat în minutul 17, la o fază în care Vlad i-a pasat lui Nicoară, care a tras plasat de la 20 de metri, iar Melenciuc a plonjat spectaculos, pentru spectatori, reţinând mingea. După două minute, acelaşi Vlad a executat un corner de pe stânga, lovitura de cap a lui Nicoară, din interiorul careului, trecând la câţiva centimetri de stâlpul drept al porţii caransebeşene. În minutul 21, gazdele au irosit o ocazie cât roata carului, când Ştefaroi a scăpat singur cu portarul advers, a avansat până în careu, însă a ezitat să şuteze, deşi timp ar fi avut, astfel încât Stepanescu l-a deposedat în ultimul moment, trimiţând în corner. Şi cum ocaziile se răzbună, în minutul 26, Feneş a prins un şut bun, pe jos, de la 22 de metri, Melenciuc a respins în lateral, iar Zeicu, pe fază, a împins balonul în plasă, deschizând scorul. Spre finalul primei reprize, gazdele au avut două ocazii, prima în minutul 29, când Dovlete a executat un corner de pe dreapta, Govoşdeanu a reluat cu capul, iar portarul Călătoaie a respins, şi a doua în minutul 44, când acelaşi Dovlete i-a pasat pe stânga lui Ristache, voleul puternic al acestuia, de la 18 metri, fiind pe direcţia portarului, astfel încât Călătoaie a reţinut fără emoţii.

Partea a doua a fost mai echilibrată, dar şi mai săracă în faze de poartă, cea mai importantă dintre acestea consemnându-se în minutul 51, când Marina a furat o minge la 30 de metri de poarta caransebeşeană, a avansat şi a şutat puternic din marginea careului, însă Melenciuc a reuşit să respingă balonul.

Magica Caransebeş: D. Melenciuc, D. Birtea, S. Badescu, C. Govoşdeanu, V. Ştefaroi (min. 78, I. Marian), Gh. Valuşescu, C. Pârvu, S. Dovlete, I. Vartic (63, S. Oni), Al. Ristache, G. Simescu (73, A. Bufanu); rezerve: P. Godian, I. Pasere. Antrenor, Sorin Costachi.

Rapid Buchin: D. Călătoaie, N. Stanca, L. Rotea, M. Stepanescu, D. Babă, I. Feneş, C. Nicoară, Ov. Bălan (67, I. Dragomir), Gh. Vlad, M. Marina, P. Zeicu (46, M. Tiţă); rezerve: I. Roşu, I. Drăgoi, Gh. Bădeţ. Antrenor, Dragu Ghena.

A arbitrat la centru Dorin Voina (Reşiţa), asistat la cele două linii de Ionuţ Humiţa (Armeniş) şi Cristian Buzzi (Oţelu Roşu). Observatori: Petru Herghelegiu (Bocşa) şi Valentin Vărzan (Oţelu Roşu).

Sorin Rogoz

Adaugă comentariu