Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Legat de lucrările de reabilitare a carosabilului de pe Aleea Gugu, dar şi de cele de la cele două noi pieţe, una auto, cealaltă de vechituri, ce sunt amenajate în zonă, administraţia reşiţeană a făcut câteva clarificări.

„Până la Zilele Reşiţei există posibilitatea realizării drumului de pe Aleea Gugu şi modernizarea celui ce face legătura între Reşiţa şi cartierul Câlnic, spune Mihai Stepanescu, primarul Reşiţei. Tot până atunci, am avea posibilitatea să recepţionăm, şi să funcţioneze ulterior, cele două pieţe, cea auto şi cea de vechituri, să le autorizăm în sfârşit. Sper ca reşiţenii să aibă parte de două pieţe necesare şi pe măsura aşteptărilor. Dar am vrea ca acestea să funcţioneze după Zilele oraşului, deci după 1 iulie. Într-o şedinţă am stabilit să dăm drumul ulterior acestei date, pentru că s-ar produce convulsii în trafic. Adică vin acolo şi oamenii care vizitează cele două pieţe, şi cei care pleacă de la Zilele oraşului, pe porţiunea Renk, pasajul de la Mol, de la Câlnic”.

Antoniu Mocanu

 

2 Comments

  1. Cu cat veti avea piete mai multe de second-hand va creste numarul hotilor. Daca credeti ca Politia este pregatita pentru aceasta „oportunitate” dati drumul la piete de auto, de moto-velo, de plasme, etc.

  2. cetateanu' de pe gugu Reply

    sper ,primare sa ai si tu aceasi galagie care o sa o avem noi cei ce locuim langa piata TA cea noua,cu care speri sa faci cati mai multi bani,ca doar la bani te-ai gandit si nici decum la cei ce locuiesc la 5 metri de piata TA.SAMBATA SI DUMINICA CAND LUMEA SE ODIHNESTE ,LANGA BLOCURI DE PE GUGU VOR ZBIERA TIGANI ,CARE ISI VAND MARFA SI MANELELE COCALARILOR..SA-TI STEA IN GAT ,primare

Adaugă comentariu