Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În municipiul Tg. Mureş s-au desfăşurat, în perioada 14-16 septembrie a.c., întrecerile Campionatului Naţional de fitness, pentru seniori, cu participarea a 138 de sportivi. Competiţia a reprezentat şi criteriu de calificare pentru concursurile internaţionale. Una dintre surprizele plăcute ale organizatorilor şi, mai ales a asistenţei, a reprezentat-o Bianca Alexandra Colţa, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Reşiţa.

Eleva antrenorului Mihai Petreanu, în vârstă de doar 17 ani, a avut o evoluţie foarte bună. Nu numai că a intrat în finală la body-fitness, categoria 1,68 m, dar a reuşit să urce şi pe podiumul de premiere, intrând în posesia medaliei de bronz. „A fost cel mai greu concurs din scurta mea carieră de sportivă, ne-a mărturisit Bianca. Mi s-a părut extrem de dificil, fiind şi cea mai mică din competiţie. Sincer, nu mi-a fost teamă, dar am avut un pic emoţii. Sunt foarte mulţumită de rezultat. M-a impresionat faptul că am fost înconjurată cu multă căldură, mulţi dorind să facă poze cu mine. Ce să mai spun? După concurs am fost istovită, fiindcă am stat cinci ore în pantofi cu toc. A doua zi am făcut febră musculară la spate şi m-au durut şi picioarele“.

La rândul său, prof. Mihai Petreanu a precizat: „Bianca a impresionat şi la Tg. Mureş. A confirmat că este o sportivă de mare perspectivă. A fost nominalizată să participe la Campionatele Europene de fitness de la Santa Suzana, din Spania, competiţie planificată în primăvara anului viitor. În plus, fiind componentă a Lotului României, este prima rezervă pentru Campionatele Mondiale din luna noiembrie a.c., din Polonia“.

Până la aceste mari confruntări internaţionale, Bianca Alexandra Colţa va participa la Cluj-Napoca, în perioada 28-30 septembrie a.c., la un Grand-Prix, urmând să concureze în proba „bikini“, drept câştigat după concursul de la Tg. Mureş.

Adaugă comentariu