Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Acesta se zbate între viață și moarte la spitalul din Caransebeș. Incidentul s-a produs miercuri după prânz, când un bărbat, se pare om al străzii, s-a urcat pe un vagon de marfă, fiind însă prea aproape de liniile de înaltă tensiune!

Din primele informații reiese că acesta a suferit arsuri grave pe cel puțin 60 la sută din suprafața corpului, căile respiratorii fiind grav afectate. Bărbatul a fost preluat imediat de SMURD și transportat la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș, fiind intubat și internat la Reanimare. Cazul a fost preluat de chirurgul Bhupinder Singh, directorul medical al SMUC.

„Da, confirmăm că a avut loc un accident. Un bărbat de 35 de ani s-a urcat pe un vagon şi a căzut, cazul fiind preluat de Poliţia Feroviară nu cunoaştem detalii despre starea celui accidentat“, ne-a spus comisarul-șef Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

De asemenea, cei de la ISU Semenic spun că accidentatul de la gară, deşi avea arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului, a fost conştient dar neecoperant cu autorităţile.

Potrivit informațiilor obținute de Caon.ro, din ordinul secretarului de stat Raed Arafat, va fi pus la dispoziție un elicopter SMURD cu care bărbatul va fi transportat la Clinica de Arși din Timișoara.

1 Comment

  1. Poliția feroviară trebuia sa-l observe că se urca si sa-l oprească dar ei se uita dupa fetele din tren si isi iau banii degeaba!

Adaugă comentariu