Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Chiar dacă nu a fost lipsit de unele surprize, ieșind în decor cu Lola 3000, în chiar prima zi de concurs, pilotul reșițean Lucien Hora, de la A.C.M. Sport, nu le-a dat nici o speranță partenerilor de întrecere în etapele a V-a și a VI-a ale Campionatului Național de Automobilism Viteză în Coastă, ediția 2012.

Cursele s-aud desfăşurat vineri, 29 iunie a.c. și duminică, 1 iulie a.c., pe tradiționalul traseu din Valea Domanului. În prima s-a impus cu timpul de 2.12:639, fiind urmat de Lucian Răduț, 2.25:345, și de Daniel Onoriu, 2.25:739.

Etapa a VI-a, încheiată duminică, 1 iulie a.c., cu 38 de piloți la start, și trei abandonuri, din fericire fără victime, l-a avut în prim-plan tot pe Lucien Hora, care a realizat un timp mult mai bun, 2.06:683. Succes care i-a consolidat poziția în clasamentul general.

„Mă bucur foarte mult că am reușit două victorii la mine acasă, ne-a declarat Lucien Hora. Nu am avut emoții, dar nu mi-a fost ușor pentru că toată lumea se perfecționează, mulți dintre piloți vin cu mașini tot mai puternice“.

Marius Moraru

3 Comments

  1. sunt curioasa daca ar fi avut sanse de castig folosind o masina ca a oricarui alt pilot participant la cursa. A fost un pic cam jenanta sosirea unei masini de formula la o cursa de coasta, chiar daca aceasta a fost castigatoare. Plus plecarile au fost cam ” trase de coada”. E doar o opine poate gresita, dar personal nu mi s-a parut corect.

  2.  Exprimare gresita. A SCOS CEL MAI BUN TIMP ! Cand concurezi de unul singur nu ai cum sa iesi pe locul 2.

  3.  ….omul batea generalul cu un Vw Golf 1,ani de zile la rand,avea recordul pe doman cu masina aia,a mers si cu Ford Cosworth,acelasi rezultate si aretitlul „King of the Hill” de ani de zile si apropo de plecarile de pe loc nu stiu cum poti spune asa ceva,daca habar nu ai ce inseamna o Lola cu motor de 3 mii,”Formula”cum ii zici tu mai bine posteaza comentarii pe ceva site de retete culinare……cu o astfel de masina plecarea de pe loc este foarte sensibila,avand in vedere puterea pe care o are(aproape de 500cai),el menajeaza ambreajul si transmisia… daca te uiti acolo unde vezi tu masinile tale de „formula”,nici unul nu pleaca dealatu,sau in 2 roti!!…dar tu spectator profesionist te-ai pus sa vezi startul…..adica locul unde nu ai ce vedea la o cursa de viteza in coasta……

Adaugă comentariu