Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – În urma numeroaselor comentarii postate pe portalul CAON și a întrebărilor primite de la cititori cu privire la articolul „Europa și Asia își pregătesc piloții la Caransebeș“, venim cu noi precizări despre investiția anunțată de omul de afaceri Iosif Armaș pe aeroportul din municipiul de pe Timiș și Sebeș.

Acesta își menține afirmațiile în ceea ce privește investiția, în ciuda scepticismului arătat de cititori. Ba mai mult, a precizat că va veni cu toate detaliile într-o conferință de presă pe care o va susține în zilele următoare. Până atunci, Armaș a prezentat adresa înaintată către Guvern de americanii de la EPS Corporation cu privire la propuneri de proiecte care se doresc a fi dezvoltate în România.

„Înființarea unui Centru de Comandă (CTC) pentru pregătirea piloților de avioane, instalarea programelor de pregătire avansate care deservesc tuturor forțelor armate aprobate, inclusiv NATO, EU, US, GCC. Acest program ar însemna pregătirea pe o bază «pay as you go», cu multe locuri de muncă pentru cetățenii români“, se precizează în documentul citat și prezentat de Iosif Armaș.

„Credeți-mă, nu e așa ușor să-i aduci pe cei de la EPS în România. Și unde aș fi putut să fac acest centru, dacă nu pe Aeroportul Caransebeș, unde am preluat din nou majoritatea acțiunilor“, ne-a mai declarat omul de afaceri. Trebuie precizat că EPS Corporation este o companie ce acordă guvernului american suport tehnic militar.

5 Comments

  1. Voi chiar nu va dati seama cat ar costa modernizarea aeroportului si a pistei? Numai un avion e mai scump ca tot aeroportul si mai primesti si rest…

  2. Armas si-a dovedit potentialul de om de afaceri prin dezastrul de la Herculane…Acolo se puteau face bani sa-i intoarca cu lopata, pentru ca turismul balnear aduce bani grei…dar numai turismul de calitate…
    Armas ramane un biet mascarici…

  3. Sunt curios ce asa zise „afaceri”mai are acest individ ?cum este posibil sa preia din nou conducerea acestui aeroport.
    Chiar nu vede nimeni din guvernul Romaniei cat „bine” a facut acest om in judetul Caras-Severin?

Adaugă comentariu