Caraş-Severin, Romania

Aceasta urmează să opereze la Reşiţa începând din 28 aprilie, de la ora 8.00, până în 29 aprilie, la ora 5.00. Vor fi afectaţi locuitorii din Lunca Bârzavei, de pe Calea Timişoarei, din Triaj, din Câlnic şi din zona Constructorilor.

Pentru caransebeşeni, întreruperea de apă va fi mult mai scurtă. Potrivit AquaCaraş, sistarea va opera în 28 aprilie, între orele 8.00 şi 11.00, urmând să fie afectaţi locuitorii cartierului Pipirig, cei de pe Aleea Rapsodiei, cuprinzând asociaţiile nr. 18, 57, 59, 60, 61, 62, 63, 72, 93, 179, 183 şi 188, Rapsodia, Tibiscum, Ardealului nr. 146, cu asociaţiile nr. 25 şi 89, Luţă Ioviţă, cu asociaţiile nr. 44, 47, 48, 50, 51, 66 şi 85, precum şi cei de pe străzile George Enescu, Plopului, Bradului, Pipirigul Mare şi Liceul Industrial Nr. 1 (atelier).

Antoniu Mocanu

2 Comments

  1. ion.ion1971@yahoo.com Reply

     Domnule primar al Resitei, ati fost de acord cu oprirea apei ?
    In ce zona din Lunca Barzavei se vor efectua lucrari? Asta ca sa le putem da o mana de ajutor domnilor de la Aqua Caras sa termine lucrarea mai repede…………..

  2. alin_bugariu@yahoo.de Reply

     Buna ziua! Cine aproba aceste lucrari si aceasta oprire de apa asa peste noapte ….voi nu va ganditi ca sunt oameni care poate nu stiu si raman atata timp fara apa …NU SE POATE ASA CEVA ,sunt oameni batrani care poate nu au cu ce sa-si cumpere apa de baut ca sa nu mai vb pt wc si alte necesitati! Chiar asa nu mai suntem respectati de nimeni in propria Tara ,fiecare face ce vrea si noi suntem pe post de COBAI! Eu unul propun ca sa facem ceva ,orice impotriva acestor oameni care-si bat joc ne toata populatia judetului. Aratati domne un act sau o semnatura ,cine va da voie sa face-ti tot ce vreti at cand dati aceste comunicate de genul asta. Vai samar de ce o sa se ajunga din tara asta daca avem asa…..”dezastre” de oameni care fac ce vor si cand vor fara ca nimeni sa poate spuna un cuvant……….IMI ESTE SCARBA DE TOT …

Adaugă comentariu