Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La finalul partidei C.S. Caraş-Severin – Potaissa Turda, scor 23-28, cei doi tehnicieni au participat la obişnuita conferinţă de presă, de după întâlnire.

Iată ce a declarat Horaţiu Gal, antrenorul echipei Potaissa Turda: „A fost un meci pe care noi am încercat să-l pregătim foarte bine. Pot să spun că nu a fost cea mai bună zi a noastră. Din păcate, pentru spectacolul handbalistic, echipa gazdă a avut foarte mulţi jucători accidentaţi. Se pare că acesta a fost motivul principal pentru care au pierdut cele trei puncte. În continuare, avem o perioadă de pauză. Şi noi avem câteva accidentări. În următoarea etapă vom juca la Dinamo Bucureşti. Sperăm ca toţi jucătorii să fie valizi. Să încercăm să aducem cele trei puncte. Ca înainte de sărbători să rămânem neînvinşi. Faptul că avem această poziţie, lângă H.C.M. Constanţa, se datorează faptului că am avut multe meciuri grele, cu adversari redutabili. Nu se ştie ce se va întâmpla, la final”.

Antrenorul CS Caraş-Severin, Aihan Omer, vizibil marcat de problemele de sănătate din lotul său, a precizat: „A fost un meci dificil. Din nou suntem în situaţie de avarie. Am avut trei partide într-o săptămână, cu ocupantele locurile doi, trei şi patru. Cu un lot care a făcut faţă cu succes, din punct de vedere al sufletului, al dăruirii. Încă o dată trebuie să fim înţelegători cu aceşti băieţi, pentru că fac tot ce este posibil să câştige jocurile. Dar, din păcate nu reuşesc. Avem această pauză de două săptămâni, după care sperăm ca doi jucători să fie recuperaţi. După accidentarea lui Grozăvescu, dacă mai aveam şi un cartonaş roşu, nu mai aveam pe cine să introducem”.

Adaugă comentariu