Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Tehnicianul Aihan Omer, împreună cu Gligore Czari şi Darian Ciobanu, acesta din urmă preşedintele Adunării Generale a Acţionarilor, au susţinut miercuri, 4 ianuarie a.c., o conferinţă de presă cu prilejul revenirii la cârma formaţiei de handbal CS Caraş-Severin. Întâlnire moderată de Sergiu Taban, ofiţerul de presă al clubului.

Conferința a fost deschisă de Darian Ciobanu care a subliniat următoarele: „Ne bucurăm nespus că am reușit să întregim vechea bancă tehnică şi, cu eforturi conjucate, o să încercăm să încropim o formaţie pentru un proiect îndrăzneţ, proiect pe care profesorul Aihan Omer îl va avea la dispoziţie.

Oarecum emoţionat dar cu satisfacția că s-a întors la Reşiţa, prof. Aihan Omer a spus: „Mă bucur foarte mult că am revenit la Reşiţa, un oraş pe care eu îl iubesc, unde mă simt ca acasă. M-am întors aici la propunerea, la iniţiativa domnului preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, pentru o colaborare pe termen lung, în cadrul unui proiect care s-ar putea întinde până la şapte ani. Eu, personal, am semnat un contract pe trei ani, cu posibilitatea prelungirii lui. Am fost primit cu multă căldură, ceea ce mă obligă să muncesc mai mult, să realizăm performanţe mai mari“.

La rândul său, „secundul“ Gligore Czari, cel care şi-a asumat răspunderea conducerii băncii tehnice în momentele critice ale clubului, când a existat riscul desfiinţării echipei, a precizat: „Revenirea profesorului Aihan Omer mă bucură foarte mult, pentru că avem ocazia să continuăm ceea ce am început împreună la venirea sa la Reşiţa“.

Marius Moraru

Adaugă comentariu