Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Școlar Reșița va întâlni sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 14, formația Național Sebiș, într-un joc din etapa a XI-a a Ligii a III-a, Seria a IV-a.

După victoria la limită cu Ghiroda și Giarmata Vii, Reșița a urcat de pe locul 11, pe 9, iar o victorie cu Sebiș, i-ar putea duce pe elevii lui Leo Doană până pe locul 7. De cealaltă parte, Național Sebiș cu 20 de puncte, ocupă în prezent locul 3. Reșița s-a despărțit în această săptămână pe cale amiabilă de Miranda, Curtuiuș și Mardare.

„Urmează un meci foarte important pentru noi și sperăm să continuăm cu o victorie. După cum se știe, am câștigat în etapa trecută cu scorul de 1-0 partida cu Ghiroda și Giarmata Vii și eu spun că nu ar fi bine pentru echipă în viitor dacă nu vom lega două sau trei victorii la rând. Ne dorim să urcăm cât mai sus în clasament, pe primele locuri, acolo unde ne este locul. După o săptămână de lucru cu băieții, mi-am dat seama că au valoare, iar clasamentul nu este corect. Tot lotul este valid, nu avem jucători accidentați. Sperăm ca reșițenii să fie alături de noi la acest meci. Le-am înțeles supărarea din ultima perioadă, pentru că jocul nu a fost unul foarte bun. Prin prestațiile noastre, sperăm să aducem oamenii într-un număr cât mai mare la stadion. Din câte știu, Sebișul are o echipă destul de bună, dar după cum i-am văzut pe băieți în ultimele zile, cred și sper că vom câștiga acest meci”, a declarat Leo Doană, antrenorul echipei CSM Reșița.

Adaugă comentariu