Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Vestea că fostul jucător al echipelor Dinamo, Petrolul și Steaua, mijlocașul Adrian Cristea ar putea ajunge în Valea Domanului, la Metalul Reșița, a stârnit curiozitatea microbiștilor.

Contactat telefonic de Jurnal de Caraș-Severin, patronul Cătălin Rufă a confirmat că au existat discuții cu fotbalistul, dar că nu se pune problema unui transfer, din cauza pretențiilor peste posibilitățile actuale ale grupării reșițene. Acționarul majoritar a mai precizat că se încearcă în aceste zile aducerea unor jucători, discuțiile fiind destul de avansate.

„Am avut o înțelegere verbală și cu Doru Bratu, eram pe punctul de a semna, dar a picat și acest transfer, a spus Cătălin Rufă. Din discuțiile cu președintele Jean Turmacu am înțeles că marți va veni la Reșița Alexandru Dandea, un mijlocaș care a evoluat la Dinamo și ultima oară la o echipă din Ucraina, FC Hoverla Ujgorod. Suntem în discuții cu trei atacanți, vedem ce putem aduce, în funcție de buget. Este vorba de Elek, de la Unirea Tărlungeni, N‘Kongue, fost la CSM Râmnicu Vâlcea și Antohi, care și-a reziliat contractul cu Fortuna Câmpina.“ Curios este că despre acesta din urmă se vorbește că ar fi semnat cu formația de liga a treia Juventus București.

În altă ordine de idei, tot Cătălin Rufă a mai declarat că jucătorilor Laurențiu Breșneni și Alin Liuba li s-au propus rezilierea contractelor. „Antrenorul Daniel Oprița și-a exprimat punctul de vedere legat de cei doi și a spus că nu mai intră în calculele lui pentru acest retur, a precizat Rufă. Și atunci, având în vedere și situația financiară, cel mai bine este să renunțăm la ei și să nu mai încărcăm clubul cu salarii ale unor jucători pe care nu ne bazăm.“ În aceste condiții, Metalul rămâne cu un singur reșițean în lot, portarul Cristian Zimmermann.

 

3 Comments

  1. LuxPhotoFuchs Reply

    Propun ca „Neamţu” să-şi schimbe domiciliul ca echipa să ajungă ce şi-a dorit administraţia locală, adică o „Rufă de calitatea a 2-a”

  2. LuxPhotoFuchs Reply

    Mai propun minunatei galerii Guardia Rosso Nera să-şi schimbe încurajările din „Reşiţa, Reşiţa!” în „Zimmermann, Zimmermann!”

  3. LuxPhotoFuchs Reply

    Tărlungeni s-a retras! Poli la 9 puncte s-a distanţat! Fortuna încă trei puncte a luat! Caransebeşul 3 puncte a mai câştigat! Reşiţa 20.000 de euro pe “moaca” a dat! TRĂIASCĂ RUFĂ ŞI AI LUI PE PRAFUL DIN VALEA DOMANULUI!!!!!

Adaugă comentariu