Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Un pieton ce se deplasa pe şosea a fost acroşat de un TIR, victima ajungând la spital.În seara zilei de 4 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30 poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN 6, în afara părţii carosabile, în urma căruia un pieton a fost accidentat. Echipa deplasată de urgenţă la faţa locului a constatat că în timp ce un cetăţean bulgar în vârstă de 33 de ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă din direcţia Orşova spre Caransebeş, a acroşat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă fiind proiectat în afara acesteia.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului care nu a putut fi identificat întrucât nu avea asupra sa nici un document de identitate şi era în comă de gradul IV.

Victima a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Caransebeş unde a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Victima se pare că are în jur de 30-40 de ani. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea victimei şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Flavius Rotariu