Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – După finalizarea proiectului de modernizare a clădirilor Liceului Teoretic „Traian Vuia“, Primăria Reșița a demarat lucrări de sistematizare și modernizare a curții interioare și a zonelor adiacente!

Angajaţii de la Direcția de Întreținere lucrează în aceste zile pentru a finaliza sistematizarea accesului pietonal și rutier. Pavarea aleilor pietonale este aproape finalizată, urmând montarea de mobilier urban nou și înfrumusețarea zonelor verzi prin plantarea de arbori și gazon. Investiția are o valoare de 500.000 lei, din bugetul local. Pe o altă finanțare urmează să se modernizeze terenul de sport și tribuna acestuia.

„După finalizarea lucrărilor de modernizare, în curtea interioară a liceului vom monta o machetă la scară a avionului lui Traian Vuia, lucrare executată de Colegiul Tehnic și o statuie a marelui inventator român, pionier al aviației mondiale“, spun reprezentanţii Primăriei Reşiţa.

Și ca fapt divers, nisipul pentru pavarea aleilor pietonale este cel folosit în demersul artistului Nicolae Comănescu – lucrarea „Mai rău ca Moartea“.

JCS-L.A.