Vreau Banatul Montan pe primul loc! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – După cum știți, acum se votează on-line DESTINAȚIA ANULUI la nivel național, din punct de vedere turistic. Iar duminică este ultima zi pentru vot. Primul loc ar aduce investitori şi turişti!

Este foarte important ca Banatul Montan să fie pe primul loc, iar câteva dintre argumentele pentru care trebuie să se întâmple asta le dă senatorul Marcel Vela: „Banatul Montan are cel mai mare potențial turistic diversificat din țară (parcuri naționale, Dunăre, lacuri de munte, trasee turistice spectaculoase, băi termale, zone ionizate unice în România, stațiuni dedicate sporturilor de iarnă, monumente ale naturii clasificate și recunoscute la nivel internațional). Locul 1 va fi un argument serios pentru investiții, proiecte și programe de finanțare în turismul din toate zonele județului nostru. Locul 1 va însemna o publicitate foarte mare care va atrage cât mai mulți turiști români și străini pentru a vizita Caraș-Severinul, Elveția României! Pentru fiecare dintre noi acest VOT este o dovadă de patriotism local, prin care promovăm împreună aceste locuri binecuvântate de Dumnezeu.
Vă rog să votați, apoi să vă invitați și prietenii să voteze! Am votat Banatul Montan pentru că este o dovada de patriotism prin care putem promova împreună aceste locuri binecuvântate de Dzeu. Aici, în Ţara Banatului, este locul unde copiii învaţă de mici să danseze în ploaie şi să nu se teamă niciodată de furtună!“

Putețí vota AICI