Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Şi anul acesta, Asociaţia Lions Reşiţa Kindness a decis să fie ajutorul lui Moș Crăciun. Pe adresa asociaţiei s-au adunat nu mai puţin de 79 de scrisori de la copiii care ştiu nevoile părinţilor dar care îşi doresc ceva de Crăciun, acel ceva care îi face fericiți, le aduce zâmbetul pe buze și îi va face să uite de altele!

Scrisorile sunt postate pe pagina de Facebook a asociaţiei, iar cine vrea să ajute un copil nevoiaş trebuie să dea click pe scrisoarea pe care o alege, pentru a vedea ce îşi cadou doreşte să primească de Crăciun acel micuţ.

„Dragă Moșule, noi, membrii Lions Reșița Kindness, am decis și anul acesta să fim ajutoarele tale, devenind poștașul care adună scrisorile și duce cadourile tale la destinație. Am strâns pentru tine, Moșule, o grămadă de scrisori și ți le vom dezvălui aici, postate. Tot ce te rugăm să faci este să dai un click pe scrisoarea pe care o alegi și să scrii acolo: <<Vreau să fiu Moș Crăciun pentru …>>, adică pentru copilul căruia dorești să îi confirmi că există magia Crăciunului. Pentru că tu eşti Moş Crăciun! Noi, poștașii tăi, vom aduna toate cadourile de la tine și le vom duce la copiii care le așteaptă din toată inima. Moș Crăciun, roagă-ți ajutoarele să se asigure că toate cadourile, în special cele de tip îmbrăcăminte și încălțăminte, sunt noi-nouţe, exact cum se așteaptă toți copiii să primească. O mare rugăminte, Moșule: să alegi copilul pe care vrei să-l ajuți să trăiască Spiritul Crăciunului până cel târziu în data de 27 noiembrie. Te rugăm să trimiți sau să aduci toate cadourile la adresa indicată, până cel târziu la ora 16, în data de 8 decembrie 2022“, au transmis reprezentanţii asociaţiei.

Mai multe informaţii privind acţiunea demarată de cei de la Lions Kindness se pot obţine la numărul de telefon 0771502689 de luni până vineri, între orele 10-18, sau de la sediul asociaţiei din Reşiţa, strada Timișoarei nr. 34G.

JCS-Nicoleta Moraru