Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Componenții Clubului Sportiv Volei Club Banatul Caransebeș și-au reluat pregătirile pentru returul Diviziei A1 cu două noutăți în lot pe posturile considerate deficitare în prima parte a sezonului.

Este vorba de bulgarul Aleksandar Gorbatkov, un „fals” de 25 de ani și 2,02 metri, care vine din campionatul iranian și evoluează pe același post cu Raul Oprișor, dar și de căpitanul Politehnicii Timișoara, extrema Sorin Schiesz.

Ambii jucători se antrenează deja cu lotul pregătit de câteva zile de bulgarul Dimitar Pangarov. „Pregătirea decurge bine, obiectivul nostru este ca în următoarele 5 luni să practicăm un volei de calitate și să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat noul tehnician al gugulanilor. Pentru aceștia, cel mai probabil, primul meci oficial din acest sezon va fi cel cu Phoenix Șimleu Silvaniei din prima etapă a returului, din cauză că sfertul de Cupă cu Volei Municipal Zalău, programat în deplasare la sfârșitul acestei săptămâni, ar putea fi amânat. Conducerea clubului bănățean anunță că meciul cu vecinii de clasament din Șimleu va fi ultimul pe care Aleksic și colegii săi îl vor disputa la Lugoj.

„Ne vom repatria în Sala Polivalentă din Caransebeș, sper ca până la începutul lunii februarie să fie finalizate lucrările de modernizare iar meciul cu Arcada Galați să-l jucăm în fața propriilor fani”, a concluzionat președintele clubului, Cristian Stepanescu, care crede în continuare că obiectivul trasat la începutul sezonului, locul 5, poate fi îndeplinit, ţinând cont că diferența de puncte între echipele situate între locurile 5-11 nu este mare.