Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – AFC Voința Lupac a obținut sâmbătă, 10 septembrie, primul succes din actuala ediție a Ligii 3, după ce s-a impus cu scorul de 3-1 cu CS Armata Aurul Brad! Dan Ovidiu și Manu Jinga cu o „dublă” au semnat reușitele echipei pregătite de Lucian Dobre!

„Am schimbat puțin strategia, am încercat să facem un pressing de întâmpinare ceva mai jos și am menținut blocul defensiv mult mai compact. Având la dispoziție jucători de viteză, am reușit să-i surprindem pe spațiile mari pe care adversarii le lăsau în defensivă. Este adevărat faptul că am avut câteva emoții la scorul de 2-1, iar portarul nostru Petruț a blocat niște șuturi extraordinar de grele. Acest lucru ne-a încurajat, ne-a dat încredere și am reușit să înscriem și al treilea gol. Felicit pe această cale jucătorii, au demonstrat că sunt adevărate caractere. Noi am făcut jocuri bunicele și în primele două etape, doar că strategia a fost puțin diferită de această dată. Acum îmi pare chiar rău că nu am folosit strategia de la meciul cu Aurul Brad și în primele două etape. Poate și jocul cu CSM Reșița ar fi fost altfel. Inițial am vrut să joc foarte avansat, dar deocamdată nu se poate acest lucru. Vom vedea la următorul joc cum ne vom prezenta, vom juca cu Progresul Ezeriș și sperăm să câștigăm. Vrem să urcăm în clasament cât mai mult”, a declarat antrenorul Lucian Dobre.

Voința Lupac: Petruț, Săndescu, Banac, Vasilescu, Vichente, Lucica, Danci, Giurică, Caia, Dan Ovidiu și Jinga.

În cadrul aceleiași etape, Progresul Ezeriș a pierdut la scor de neprezentare, scor 0-3, în deplasarea cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2, într-un meci în care elevii lui Arbănaș au fost făcuți KO în numai 13 minute din prima repriză. În Seria a VII-a lider este Gilortul Târgu Cărbunești cu 9 puncte, Lupacul este pe poziția a V-a cu 4 puncte, iar Ezerișul este pe ultimul loc, cu 0 puncte în cont.

Urmează în etapa a IV-a o confruntare cărășeană: Voința Lupac va primi pe data de 17 septembrie vizita Progresului Ezeriș.

JCS-Ștefan Moraru