Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat vineri, 6 mai, scor 1-0, în deplasare, partida cu CSM Deva, din etapa a VII-a a play-off-ului Ligii 3, Seria a VII-a! Unicul gol al meciului a fost de fapt un autogol al elevilor lui Ștefan Nanu, autor Plută (min. 14)!

După acest succes, „croații” au urcat pe locul 3 în play-off, cu 38 de puncte. Pandurii a pierdut la Reșița și a rămas cu 37.

Pot să spun că suntem singura echipă din play-off care a învins echipa de pe locul 2, CSM Deva, la ea acasă. Am făcut, în opinia mea, unul dintre cele mai bune jocuri ale campionatului, cu toate că am făcut deplasarea cu un lot subțire. Am avut pe foaia de joc doar 12 fotbaliști. Se pare că băieții au înțeles ceea ce le-am cerut, îi felicit pentru jocul prestat și pentru câștigarea celor trei puncte puse în joc. Am obținut la Deva o victorie importantă și am urcat din nou pe locul 3. Aș dori să precizez faptul că suntem singura echipă din țară care provine dintr-o comună și care s-a calificat în play-off. Pe această cale, pe lângă felicitările jucătorilor, aș dori să felicit și conducerea clubului, dar și pe domnul primar, care ne susține și ne sprijină în totalitate. Fără aportul adus de domnul primar nu am fi putut ajunge în play-off-ul Ligii 3. Din partea tuturor băieților îi mulțumim și sper să avem aceeași constanță și în sezonul viitor”, a declarat antrenorul Boșco Vișatovici.

Voința Lupac: Trașcă, Cega, Săndescu, Circa, Dalea, Lucica, Danci, Bărbulescu, Jinga, Giurică și Cristodulo.

Urmează pentru elevii lui Boșco jocul din 14 mai, din deplasare, de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru