Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a câștigat sâmbătă, 30 martie, cu scorul de 5-1, partida cu Jiul Petroșani, din prima etapă a play-out-ului Seriei a VII-a a Ligii 3!  Pentru „croați” au marcat Militaru (3 goluri), Marius Musteța și Patrick Canea!

„Am reușit să învingem așa cum ne-am propus, adică de o manieră categorică. Este păcat faptul că în a doua repriză cu Ghiroda nu am reușit să obținem ceva. După cum am mai spus, noi vrem să luăm o atitudine clară pentru a ne îndeplini acel obiectiv de a câștiga play-out-ul. Jocul cu Jiul Petroșani a fost așa cum l-am anticipat. În meciul trecut împotriva acestei formații am câștigat cu 4-0, deci știam că ne sunt inferiori. Totuși, am irosit 6-7 ocazii în prima repriză, dar am reușit să înscriem de două ori. Pe o neatenție a noastră în construcție, în zona 1, am pierdut o minge copilărește și am primit acel gol. Am intrat la pauză cu 2-1 și am avut o discuție cu băieții ca să nu mai ratăm așa mult. În repriza secundă ne-am făcut jocul ușor și s-a putut vedea diferența dintre cele două echipe. Am mai reușit să înscriem încă trei goluri până la finalul jocului. Vrem să câștigăm fiecare meci și îmi doresc să fac o echipă competitivă pentru sezonul următor. Vrem să accedem mai sus. În etapa următoare ne vom deplasa la FCU Craiova 2. Vom întâlni o echipă imprevizibilă formată din copii, din tinere talente care pot pierde sau pot câștiga cu oricine. Depinde de ei doar forma de moment. Noi mergem cu gândul doar ca să câștigăm!”, a declarat antrenorul Mircea Manu.

În etapa a II-a a play-out-ului, Lupacul va întâlni pe 5 aprilie, în deplasare, formația FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA 2. În clasament, formația cărășeană este pe locul 3, cu 24 de puncte și nu are emoții în ceea ce privește retrogradarea, ba dimpotrivă, se gândește la câștigarea play-out-ului.

JCS-Ștefan Moraru