Voința Lupac nu renunță la primul loc - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – După cele 13 etape disputate din Liga a IV-a, Voința Lupac se află pe locul doi în Zona Oravița, la trei puncte de liderul Progresul Ezeriș. Moldova Nouă este pe poziția a treia.

Campionatul Ligii a IV-a din Caraș-Severin se va relua la începutul lunii martie. Atât Progresul Ezeriș, cât și Voința Lupac au anunțat că vor face câteva transferuri pentru a se acoperi pe posturile deficitare pentru returul campionatului. Ambele formații și-au fixat ca obiectiv câștigarea campionatului și calificarea la barajul pentru promovarea în Liga 3.

„Cred că pe data de 4 sau 5 februarie vom începe pregătirea de iarnă. Vom merge în cantonament în stațiunea Secu timp de o săptămână, unde vom pune accent pe pregătirea fizică a băieților. În clasament suntem acolo sus, la trei puncte de principala contracandidată, adică de Progresul Ezeriș. Nimic nu este pierdut, mai este mult de jucat, practic mai avem de disputat un retur de campionat. Vom încerca să facem o figură frumoasă, așa cum am făcut în fiecare an și ne dorim să terminăm pe primul loc. Am vorbit și cu conducerea Voinței Lupac și vom încerca să ne întărim cu doi sau trei jucători pe anumite posturi. Dacă vom face o pregătire bună, iar dacă băieții vor înțelege ce-mi doresc de la ei, cu siguranță că vom reuși să câștigăm campionatul”, a declarat Boșco Vișatovici, antrenorul Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru