Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Formația pregătită de Adrian Enășescu a pierdut sâmbătă, 26 august, scor 1-5, cu Universitatea Craiova 2, în etapa I a Ligii 3, Seria a VII-a!

Start cu stângul pentru Lupac, iar echipa cărășeană nu se aștepta la această replică oferită de echipa a doua a Universității Craiova. Cristian Danci a înscris pentru Voința din lovitură de la 11 metri, iar pentru formația lui Corneliu Papură au marcat Neață (29), Rădulescu (69) și Trică (38, 74 și 77).

„Este evident că nu am anticipat în acest fel debutul în noul campionat. Este o victorie meritată a Universității Craiova 2, pe fondul unui început mai timorat al nostru. În prima repriză, Craiova 2 a avut o viteză în plus față de noi la jocul de construcție și cu jucători foarte rapizi pe benzi au reușit să ne pună probleme mari. La două goluri ale adversarilor aș putea spune că am contribuit și noi, am revenit după pauză mai hotărâți, am echilibrat jocul și am marcat repede. Apoi, după golul lui Cristi Danci am pus presiune constantă pe echipa oaspete și am reușit să menținem un ritm foarte bun până în minutul 74. Atunci am primit al treilea gol care ne-a tăiat un pic din aripi. Am continuat să atacam încercând să scoatem mai mult din acest joc. Chiar am încercat să egalăm, dar, din păcate, finalul de joc le-a aparținut celor de la Craiova 2. La golul patru al lor am avut și ghinion, mingea dintr-un clinci a ajuns la Trică, care a marcat fără să-și dea seama. În final s-au desprins. A fost o partidă destul de viu disputată, împotriva unei echipe bune. Rămâne să analizăm mai bine jocul, să vedem unde am greșit, iar în etapa următoare să reușim să câștigăm primele trei puncte din acest campionat. După rezultatele înregistrate în prima etapă este evident că este o seria foarte echilibrată, cu echipe bune, care investesc și va fi interesantă această ediție de campionat. Cred că este mai puternic acest campionat decât cel de anul trecut.”, a declarat antrenorul Adrian Enășescu.

Lupac: Mereu, Plută, Banac (46, Marius Musteța), Săndescu, Giurică (85, Dalea), Stoia, Canea (90+2, Podină), Danci (cpt.), Ivașcu, Avramovici (80, Olariu) și Jinga.

În etapa a II-a, Voința va juca pe data de 2 septembrie, în deplasare, cu ACS Viitorul Șimian.

JCS-Ștefan Moraru